Vivobarefoot Tracker Forest ESC Men Bracken

Tracker Forest Esc Men

260.00

 • Tuotekoodi: 305161-01
 • Brandi: Vivobarefoot
 • Saatavuus: varastossaKokotaulukko Valitse
  • 40


( 1 Arvostelua )

 • As.Palv. arkisin asiakaspalvelu(at)brandstore.fi
 • Ilmainen toimitus yli 100€:n tilauksiin
 • 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus.
 • Tuotekuvaus
 • Arvostelut

Viovbarefoot Tracker Forest ESC on suunniteltu toimimaan sopusoinnussa luonnon kanssa, jolloin voit muodostaa yhteyden äärimmäisiin metsä- ja maasto-olosuhteisiin, joita luonto tarjoaa. Koe vaellus sellaisena, kuin sen pitäisi tuntua. Luotu yhteistyössä Wild Humanin ja Independent Adventurerin erämaa-asiantuntijoiden kanssa.

Jalan muotoiset kengät (ei kenkien muotoiset jalat)

LEVEYS mahdollistaa optimaalisen tasapainon
OHUUS antaa sinun tuntea enemmän
JOUSTAVUUS pitää liikkeen luonnollisena

"Sandwich"-verkkovuori antaa ilman liikkua vapaasti kengän ympärillä ja pitää kosteuden poissa iholta, kuljettamalla sitä ulos nahan huokosten tai kaulusaukon läpi, jotta jalkasi voivat hengittää. Suunniteltu kuivumaan nopeammin kuin kalvolliset vaelluskengät.

Suosittemme sahkan rasvaamista ja kyllästämistä. Näin myös nahka pysyy parempana eikä pääse kuivumaan.


Michelinin © ESC Sole tarjoaa äärimmäistä pitoa. Korkean suorituskyvyn kumi ja off-trail-kuviointi maksimoi tuntuman, joustavuuden ja pidon. Pohjan kuviointi on suunniteltu pitämään nousuissa, laskuissa, kuivalla, märällä, kovalla ja pehmeällä. Pohja sopii kaikkeen maastoon erinomaisesti.

HUOMAUTUS Tracker Forest ESC-kengissä ei ole perinteistä vedenpitävää kalvoa, mutta sen sijaan se asettaa hengittävyyden ja monipuolisen säänkestävyyden kaiken suunnittelun keskiöön. Sandwich-verkkovuori yhdistettynä hyvin mehiläisvahalla (esimerkiksi Metsämiehen Perkele) käsiteltyyn Wild-hide nahkaan pitää nahkan luonnollisesti vettähylkivänä, mutta hengittävänä.

Säännöllisellä vahauksella ja asianmukaisella käsittelyllä parannat kenkien kestävyyttä ja vedenpitävyyttä.

Todellinen jokasään jalkine
Michellin © Esc Sole tarjoaa äärimmäistä pitoa korkean suorituskyvyn kumilla ja aggressiivisella off trail -kuvioinnilla. 2,5 mm: n pohja ja 7 mm: n kuvioinnin korkeus on suunniteltu maksimoimaan maan tuntuma ja pito vaativimmissakin ympäristöissä.
Valmistettu uusiutuvista luonnonmateriialeista
Valmistettu vettähylkivistä rakenteista ja imemättömistä materiaaleista.
Valmistettu luonnollisesti arpeutuneesta nahasta, joka on peräisin vapaasti vaeltavasta karjasta, joka on hankittu pienviljelijöiltä.

Review form

Arvostelu Huono Hyvä

Placeholder

 • Harsten 2022-10-13 Todella laadukkaan tuntuiset ja hienot kengät kaikinpuolin poisluettuna pientä valmistusvirhettä. Kantapään kohilla sauma tms. painaa luuta ilkeästi. Kannattanee kokeilla kivijalkaliikkeessä ennen ostoa jos mahdollista
 
 
Tuotteen avainsanat: Tracker , Water , Nasta Kitka , Talvikengät , Vaelluskengät